Mijn werk hangt!

Juni 16 2017
Na lange tijd is er weer werk van mij te bewonderen, onder genot van een heerlijke kop koffie! Deze zomermaanden hangen bij Roemar koffiebranderij/proeverij vier schilderijen van mij. Roemar koffiebranderij is een sfeervolle plek in hartje Deventer waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie (met huisgemaakte taart)! Fijne sfeer, fijne mensen!

Roemar koffiebranderij/proeverij
Walstraat 45
7411GJ Deventer
http://www.roemarkoffiebranderij.nl

Nieuw werk in ontwikkeling

Juli 04 2016
Kennis geeft...
Na enkele jaren geen schilderijen meer te hebben gemaakt (naast de illustraties), ben ik eind 2015 begonnen met een nieuw schilderij. Bovenstaande foto is een detail ervan welke ik graag wil delen.

Het schilderij heeft zichtbaarheid en onzichtbaarheid als thema, met daarbij de gevolgen van beiden. Wat doen wij met zaken die wij zien. Sommigen zeggen: "Kennis geeft macht!". Ik zeg: "Kennis geeft verantwoordelijkheid!". Ik hoor misplaatste woorden, lege conclusies en veroordeling, goedkope macht, machtsmisbruik. Het snijdt diep in mijn ziel.
Waar zijn de helden? Waar zijn zij die zien, zij die lezen, zij die tekenen begrijpen, onrecht proeven en het niet slikken maar uitspugen? Zij die het leven liefhebben en niet proberen te beheersen met de illusie van macht?

Blog

Op deze pagina hou ik u op de hoogte van ontwikkelingen van werken.